تاثیر اسید لاکتیک در مواد غذایی بر باکتری های روده

اسید لاکتیک موجود در مواد غذایی ممکن است به طور طبیعی یا به عنوان بخشی از فرایند تخمیر ایجاد شود یا از خوراکی هایی مانند ماست، ترشی و خیار شور به وجود بیاید. علاوه بر تخمیر، از اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده مواد شیمیایی غذایی برای طولانی کردن ماندگاری آن ها استفاده می شود. اسید لاکتیک در طی فرایند تخمیر بسیاری از غذاهای سالم از جمله ماست، کیمچی و میسو تولید می شود. همچنین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای پنیر، زیتون و انواع دسر استفاده می شود.

دستگاه گوارش شما مملو از میلیون ها باکتری است که مواد مغذی لازم را برای بدن فراهم می کنند، آنها ویتامین K را ایجاد می کند، به هضم فیبرها و تقویت سلامت اعصاب و رشد روده شما کمک می کند. براساس مقاله ای در آوریل ۲۰۱۵ که در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است، گرچه روده شما پر از باکتری های مفید زیادی است، اما همچنین منبع باکتری هایی است که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند و منجر به شرایطی مانند بیماری التهابی روده، چاقی و سرطان شود.

خوردن غذاهای تخمیر شده و حاوی اسید لاکتیک که به طور طبیعی سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک است به سلامتی  و بهبود وضعیت گوارشی شما کمک زیادی میکند. طبق آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، اضافه کردن غذاهای غنی از پروبیوتیک به رژیم غذایی شما ممکن است سلامت ایمنی و مدیریت اختلالات دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر را بهبود بخشد.

بیشتر بدانیم :

پروپیلن گلیکول

سولفات مس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تعمیر لوازم خانگی دوربين مدار بسته آموزشي وبلاگ کافی شاپ و کافه داری تاینی موویز نکات مهم در خريد الومينيوم با کيفيت فروشگاه فايل ويتاميني ها طراحي ويلا دنياي مزه ها